Nawigacja

Profil szkoły Historia Nasz absolwent Programy i projekty

O szkole

Nasz absolwent

ABSOLWENT NASZEJ SZKOŁY:

POTRAFI ZASTOSOWAĆ WIEDZĘ TEORETYCZNĄ W PRAKTYCE.

ROZUMIE POTRZEBĘ UCZENIA SIĘ I WŁASNEGO DOSKONALENIA.

PRZEZ CAŁY OKRES NAUKI MA ZAPEWNIONE WARUNKI DO PRAWIDŁOWEGO ROZWOJU OSOBOWOŚCI.

OPANOWAŁ PROGRAMOWE TREŚCI NAUCZANIA.

JEST PRZYGOTOWANY DO PODJĘCIA NAUKI W  SZKOLE PONADPODSTAWOWEJ.

MA UGRUNTOWANĄ ŚWIADOMOŚĆ WŁASNEJ TOŻSAMOŚCI NARODOWEJ I REGIONALNEJ.

MA UGRUNTOWANE NAWYKI PROZDROWOTNE I PROEKOLOGICZNE.

UMIE KORZYSTAĆ Z DÓBR KULTURY, UMIE JĄ TWORZYĆ I W NIEJ UCZESTNICZYĆ.

PRZESTRZEGA ZASAD NORM WARTOŚCIUJĄCYCH POZYTYWNIE CZŁOWIEKA.

Aktualności

Kontakt

• Publiczna Szkoła Podstawowa nr 9 im. Jana Łangowskiego w Opolu
    45-834 Opole, ul. Cmentarna 7